Turbo Reel spelen

Turbo Reel spelen | Gokkast SpelenTurbo Reel spelen, Turbo Reel Gokkast Spelen

De Turbo Reel Gokkast is een gokkast die bestaat uit een basisspel en een spel. De top spel kan gespeeld worden met 4 of 16 credits.

De "TURBO REEL GOKKAST 'is een gokkast die bestaat uit een basisspel en een spel. De top spel kan gespeeld worden met 4 of 16 credits.

In het basisspel wordt gespeeld voor een krediet door de druk op de knop. Bij een prijs van 2 punten wordt gevolgd door een auto gok. Er zal automatisch gegokt naar 0 of 4 gewonnen credits.

Gewonnen prijzen kunnen worden verdubbeld via het "HEAD TALL 'functie tot 200 credits. Gewonnen credits die de grens bereikt van 100, kan niet worden verdubbeld.
Met het oog op een prijs in ontvangst, de Collect-knop linksonder te worden geklikt. Naast het verzamelen de credits, is het ook mogelijk om gewonnen credits voor de top spel te bewegen.

Dit vereist de BET BET 4 of 16-knop worden geklikt. In het spel, tellen onder de "TURBO vraag" kris-kras. Als alle rollen een of meer van deze symbolen verschijnen, leveren zij een mysterie prijs.

De rollen 1 en 3 zijn een aantal vragen TURBO. Dit kan leiden tot meer dan een prijs is een twist. Er is in het spel onder een ingebouwde auto-hold-functie. Dit zorgt ervoor dat gunstige posities op twee van de drie rollen automatisch vastgehouden. De RESET-knop kan houden geannuleerd elke combinatie.


Het volgen van het spel te spelen moet worden bespaard genoeg credits gewonnen. Bij een inzet van 4 credits lopen alleen de eerste drie rollen. Alle symbolen kris-kras telt. Met een inzet van 16 credits loopt ook langs het vierde deel. Opnieuw tellen de symbolen kriskras. De winnende symbolen moeten worden weergegeven in drie opeenvolgende rijen.

In het vierde deel zijn maar liefst vier wild cards verborgen. Als een van deze jokers op het scherm is, waar ook gevestigd joker, een mystery prijs van maximaal 100 credits.

Te wijzen op de opvolger spel om het basisspel te bewegen, de Collect-knop worden geklikt.

Copyright 2011 gokkast-spelen.net | Contact | Sitemap